Parpadelle cu muschiulet afumat

de mihaelar63 in Paste, 1 Aug 2012 | 4335 vizualizari

 

Mai bune paste ca cele facute de mine nu am mancat Italia .

 

INGREDIENTE

  • 1 punga parpadelle mixte [ cu ou + cu spanac ]
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 2 rosii
  • 400 gr muschiulet tiganesc afumat
  • ulei
  • 2 fire usturoi verde
  • 50 ml ulei
  • busuioc verde
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parpadelle cu muschiulet afumat:

Pastele se fierb 6-7 minute respectand indicatiile de pe ambalaj .

Caliti ceapa curatata si tocata in ulei , adaugati si muschiuletul feliat, ardeiul Kapia cubulete si rrosiile tocate . Prajiti3-4 min . Nu sarati , in general Afumaturile sunt sarate suficient , mai ales vara .

Serviti parpadellele cu muschiuleti asezonate cu busuioc verde , piper  si parmezan .

TIPS-URI

1

Cand scurgeti pastele lasati putin lichid [100 ml ]care cu restul ingredientelor va forma un sos . Pontul acesta l-am invatat de la vecina ce lucreaza vara in bucatarie in Italia .

2

Nu e nevoie sa clatiti pastele daca le-ati fiert in suficienta apa sarata in care ati pus o lingura de ulei . In ziua de azi pastele de grau dur sunt de calitate nu asa fainose .

3

Farfuria in care serviti de preferinta ar trebui incalzita , presarat pe ea parmezan , apoi incepeti sa puneti pastele , carnea[ sosul ] , incheiati tot cu parmezan deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parpadelle cu muschiulet afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume,pancetta si sos de usturoi