Pasca

de Merisor in Prajituri, 18 Apr 2014 | 8363 vizualizari

COMENTARII (38)

Merisor 1

18.04.2014, 22:22

Mai, la mine nu rezista prajiturile de pe o zo pe alta sa le tai frumos nici macar nu sunt lasate sa se raceasca

Merisor 1

18.04.2014, 22:22

Tanya

Rocsi 1

18.04.2014, 22:24

)) La noi asa era in copilarie, acum toata lumea stie ca mai intai trebuiesc pozate apoi mancate ..Sa o vezi pe draga mea mama cum intreaba: dar asta e pozata, se poate manca? ))

Bya Ralu 1

18.04.2014, 22:35

tare buna

MIUTA 1

18.04.2014, 23:44

Wooow,ce bine arata!

sebirizescu 1

18.04.2014, 23:56

Corinuta 1

19.04.2014, 00:26

O pasca mare si frumoasa ai facut Meri! Eu niciodata nu pun branza sarata la prajituri, doar proaspata. Am observat ca in sud se obisnuieste sa se puna sarata, dar la noi doar in placintele sarate folosim.

Dya Daniela Andrei 1

19.04.2014, 06:17

Tare buna si frumoasa! Astazi o fac si eu!

simona72 1

19.04.2014, 09:00

Tare buna si frumoasa!

gaby_duceag 1

19.04.2014, 14:16

Si eu voiam sa intreb de crema dar daca unii fac ca mine, mananca chit ca se frig la limba...))

Lavinia 1

19.04.2014, 19:41

minunata!cu branza multa cum imi place mie

Lia_ 1

22.04.2014, 18:58

asta cu aluat este a noastra si decorata cu suflet

Merisor 1

22.04.2014, 19:40

Asa este, Lia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]