Pasca cu branza

de gaby_gabytza in Dulciuri, 4 Mai 2013 | 2560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 1 praf de sare
  • 5 linguri zahar
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri untura sau 50 g unt
  • 2 galbenusuri
  • coaja de lamaie
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci proaspata
  • 3 oua
  • 5 linguri cu smantana
  • 100 g zahar
  • pulpa de la 2 portocale
  • Uns
  • 2 oua
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza:

Aluat-amestecam faina cu sarea, zaharul, coaja de lamaie, dupa care adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut, untura, galbenusurile si treptat laptele. Framantam o coca nelipicioasa si acoperim, apoi lasam la dospit 1 ora

Umplutura-Branza de vaci o amestecam cu zaharul, pulpa de portocala, amestecam smantana cu ouale batute si adaugam peste branza amestecam bine si dam la frigider.

Intindem coca intr-o foaie subtire si rotunda, asezam in tava tapetata cu hartie de copt si pe pereti laterali. O intepam cu furculita si adaugam 2 linguri de gris, adaugam umplutura de branza si taiem surplusul de aluat daca ne ramane.

Adaugam ouale batute cu zaharul vanilat deasupra la branza si dam al cuptorul incalzit pana se rumeste frumos (cca 35-40 minute)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nucă şi caramel