Pasca cu branza dulce

de ela in Dulciuri, 4 Apr 2010 | 13152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg faina,
  • 50gr drojdie,
  • 600gr zahar,
  • 400ml lapte,
  • 10oua,
  • 200gr unt,
  • 40gr coaja de portocale si lamaie,
  • 200gr stafide,
  • 3plicuri zahar vanilat,,
  • 900gr branza dulce,
  • 300gr smantana,
  • 100gris,
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce:

Drojdia se dizolva in putin lapte caldut,se adauga 50gr faina si 50gr zahar si se lasa la dospit.Dupa ce plamada a crescut se adauga 250gr zahar,restul de lapte si faina,untul topit,3oua intregi,sarea,20gr coaja lamaie rasa si portocala,100gr stafide,1plic zahar vanilat.Se framanta bine si se lasa la dospit 1ora,sa creasca aluatul.Branza se amesteca cu 300gr zahar,smantana,6oua,2plicuri zahar vanilat,restul de coaja rasa de citrice,100gr stafide si grisul.

Se unge un vas rotund si se tapeteaza cu faina si se intinde o parte din aluat pe fundul vasului,din restul aluatului se fac suluri subtiri,se impletesc si se aseaza de jur imprejurul vasului.Se toarna la mijloc compozitia cu branza,sa unge deasupra cu un ou diluat cu apa si se da la cuptor o ora,la foc potrivit

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cosulete din aluat fraged cu gem si bezea cu nuci