Pasca cu branza fara aluat

de ianculubita in Dulciuri, 30 Apr 2013 | 8506 vizualizari

 

Am facut si eu Pasca Jamilei si sunt multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 5 oua
  • 300 g smantana
  • 1 pachet de unt
  • 200 g zahar
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri faina
  • 100 g stafide
  • 50 ml rom
  • arome
  • merisoare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza fara aluat:

Intr-un bol batem bine ouale cu un praf de sare, zahar, arome. Adaugam branza, untul moale, amestecam bine din nou. Adaugam apoi faina, grisul iar la urma smantana si stafidele pe care le-am tinut in rom. Rasturnam compozitia in forma de tort unsa si tapetata cu faina, nivelam suprafata iar deasupra eu am facut din merisoare, traditionala cruce care de obicei se face pe Pasca.

Lasam la cuptor la foc mic 1 h, depinde de cuptor si o scoatem numai dupa ce s-a racit bine in forma. Cand se taie o pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca Dukan