Pasca cu smantana

de RuxyRux in Prajituri, 2 Mai 2011 | 40069 vizualizari

 

O pasca atat de fina si gustoasa si foarte simpla, facuta cu aluatul rapid de cozonac pe care tocmai l-am postat...

 

INGREDIENTE

Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu smantana:

Amestecam galbenusurile cu smantana, zaharul, grisul, faina, aromele( vanilia, coaja de portocala) si apoi  adaugam albusurile batute spuma si le incorporam usor in crema de smantana.

Intindem foaia  nu mai inalta de un deget si apoi o mai lasam la crescut 20 de minute( e suficient pana va ocupati de crema de smantana).

Puneti compozitia si mai lasati inca 15 minute pana incingeti cuptorul la 180 grade si coaceti 30 de minute in functie de cuptor pana este rumena frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele dulci cu afine si branza Ricotta