Pasca fara aluat

de rivka in Prajituri, 14 Apr 2010 | 10774 vizualizari

 

adaptare dupa reteta brandusei, foarteee buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg Kwark
  • 250 grame branza dulce de intins pe paine(gen philadelphia)
  • 200 grame zahar brun
  • 5 linguri gris
  • 1 pliculetz zahar vanilat
  • 8 oua
  • hartie de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Kwarkul, branza si galbenusurile, zaharul si grisul si zaharul vanilat se amesteca bine intr-un castron.

Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus.

Compozitia se toarna in tava pe hartia de copt si se da la cuptorul incalzit la cca 200 grade cca 1 ora pana prinde crusta.

Se scoate se lasa sa se raceasca si se taie felii.

Este extraordinar de bun eu l-am taiat inca cald nu am mai avut rabdare, nu te mai poti opri  din mancat asta e chiar periculoasa reteta asta, merci brandusa :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu pere si branza de vaci