Pasca fara aluat ~reteta 200~

de Dana_Retetegg in Dulciuri, 5 Apr 2012 | 10014 vizualizari

 

V-o recomand din suflet pt sarbatori! Este delicioasa si se face mai rapid decat cea cu aluat de cozonac!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza dulce,
  • 100 gr stafide,
  • 2 oua mari,
  • 150 gr zahar,
  • 2 linguri de ulei,
  • 3 linguri faina,
  • 2 linguri pesmet,
  • 1/2 lingurita praf de copt,
  • un praf de sare,
  • esenta de vanilie,
  • seminte de in si susan - optional.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat ~reteta 200~:

Intr-un bol am amestecat branza dulce cu zaharul, galbenusurile, uleiul, vanilia si praful de sare. Am folosit o furculita pentru a omogeniza amestecul.   Am pus apoi faina, praful de copt, 1 lingura de pesmet si stafidele.  

Separat am batut albusurile spuma. Le-am adaugat in compozitia de branza si le-am incorporat cu o spatula fara sa amestec foarte mult.  

Am uns o cratita cu unt si am tapetat-o cu hartie de copt. Am pus in ea amestecul pentru pasca, am nivelat, am pus semintele si am bagat la cuptor la foc mic, 30 de minute.  

La jumatatea intervalului de coacere, adica dupa 15 min, am scos pasca si am presarat deasupra cealalta lingura de pesmet.  

A iesit minunata, crocanta pe margini si deasupra si super cremoasa in interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat ~reteta 200~" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu umplutura de branza cremoasa