Pasta de masline

de Furnicuti in Mancaruri de post, 28 Mar 2011 | 6423 vizualizari

 

Un aperitiv de post foarte rapid si foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 200 g masline verzi sau negre, fara samburi
  • 3 linguri pasta de susan (sau ulei de susan sau masline)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura suc de lamaie

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de masline:

Maslinele scurse bine, impreuna cu restul ingredientelor se pun intr-un vas si se paseaza cu piciorul vertical al mixerului sau se mixeaza in blender pana obtinem o pasta destul de fina.

Pasta obtinuta se serveste pe felii de toast, noi am avut niste mini toast care au mers foarte bine fiind micute, dar puteti folosi si grisine, biscuiti sau covrigei.

TIPS-URI

1

maslinele sunt sufient de sarate de obicei, dar daca mai e nevoie, adaugati sare la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]