Pasta de naut

de nilgun in Salate, 9 Aug 2013 | 6666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. naut
  • zeama de lamaie
  • menta uscata
  • sare piper
  • boia iute
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masine
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut:

Nautul se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi se fierbe aproximativ 1 ora, 1 ora jumate. 

Se scurge zeama, dar se pastreaza. Se pun boabele de naut in blender, impreuna cu sare, piper, ulei de masline, usturoi, menta si zeama de lamaie si se paseaza. Daca vrem o consistenta mai subtire a pastei, mai punem din apa in care a fiert pana obtinem consistenta dorita. 

Se potriveste de sare si piper.

Se pune in castronase si se orneaza cu boabe de naut fierte si boia iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

nilgun 1

09.08.2013, 21:09

dap...exista si la borcaan...deja hidratat...dar mie imi place mai natural

Rocsi 1

09.08.2013, 21:22

Faina!

nilgun 1

09.08.2013, 21:30

ms rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Humus simplu - Reteta clasica gustoasa