Pasta de pastai galbene

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2010 | 5646 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pastai galbene
  • 150 gr morcovi, curatati si feliati
  • 1 ceapa, curatata si tocata
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • zeama de la ½ lamaie
  • 1 lingurita ulei de masline cu aroma de lamaie
  • 1 lingurita miere
  • sare de mare si piper negru
  • un praf de boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de pastai galbene:

Se curata pastaile si se spala.Se pun intr-o oala impreuna cu morcovii, ceapa si se lasa sa fiarba pana cand legumele se inmoaie bine.Legumele se scurg apoi se paseaza impreuna cu usturoiul, zeama de lamaie, uleiul de masline, mierea, sare de mare si piper negru, dupa gust.Amestecul trebuie sa fie vascos si bine omogenizat.Se lasa sa se raceasca iar inainte de servire se presara cu boia dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de pastai galbene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Corinuta 1

10.09.2010, 10:27

Nush cum o fi ca n-am papat, dar gust acum de la tine!

Bunica 1

10.09.2010, 15:29

foarte interesanta reteta !

luk06 1

07.10.2010, 20:16

Am facut reteta si sincer imi place. Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de fasole cu cartofi