Pasta de pate cu gogosari

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2012 | 5967 vizualizari

 

Cu aceasta pasta mai fac uneori oua umplute, adaugand si galbenusurile.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii pate de 250g
  • 50g unt
  • 2 cuburi branza topita
  • 6 felii gogosari murati
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1 lingura mustar cu miere
  • piper
  • boia de ardei iute
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de pate cu gogosari:

Se desfac conservele de pate si se mixeaza cu untul si branza topita. De multe ori folosesc chiar crema de unt cu marar sau crema de branza cu marar.

Se adauga pe rand mustarul, ardeiul tocat marunt, condimentele si mararul.

Se asezoneaza dupa gust, mai picant sau mai dulce.

Noi servim cu paine prajita ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de pate cu gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 10:03

iry-gabriela 1

05.08.2012, 12:16

interesanta si gustoasa

Merisor 1

06.08.2012, 18:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte mocanesti