Pasta de peste

de mihaelar63 in Peste, 10 Dec 2013 | 10739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva file de ton
  • 2 linguri margarina sau unt moale
  • 100 gr peste afumat
  • 1 ardei gras portocaliu
  • zeama de la jumatate lamaie
  • codite de praz
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Tonul se amesteca cu margarina sau untul moale, pestele afumat si zeama de lamaie. Se adauga ardeiul si prazul tocate marunt.

Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se serveste pasta de peste pe felii de paine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton