Pasta de peste afumat II

de RuxyRux in Somon, 17 Feb 2012 | 8634 vizualizari

 

Din capitolul ce nebunii am mai facut cu somonul afumat...astazi o reteta atat de gustoasa pentru care am lasat eleganta la o parte, am spart taraneste o ceapa si am servit bunaciunea asta( cum ar zice Medi mea draga) pe un colt de paine de casa proaspata si buna...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr somon afumat
  • 2 oua fierte tari
  • o cutie de branza Almette cu iaurt( 150 gr)
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura de mustar
  • 1 cutie mica de ton in ulei de masline
  • 100 gr unt
  • piper dupa gust
  • sare numai daca simtiti nevoia( eu nu am pus)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste afumat II:

Curatati bine de oase somonul afumat.( eu il curat asa cum se curata pestele pentru copii)

Punem la blender toate ingredientele, ouale fierte( cu totul),  untul,branza, smantana, mustarul, tonul si somonul afumat, condimentam dupa gust si gata, decoram dupa inspiratie( la mine decorul nu e punctul forte, insa gustul e unul de laudat asta asa ca sa-mi gasesc scuze LOL) apoi servim cu pofta!

Pentru al meu sot...am facut si niste rulouri de somon umplute cu aceasta pasta nebuuna de buna...!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste afumat II" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]