Iată o rețetă super simplă și foarte gustoasă de pastă tartinabilă sau pate de pește afumat. Este grozavă ca aperitiv sau gustare, mai ales dacă servești cu pâine prăjită.
Pentru Pasta tartinabila de pește afumat - Rețeta rapidă și gustoasă, sunt necesare câteva ingrediente: macrou afumat, crema de brânză, ceapă, muștar, lămâie și pătrunjel.
Cum se prepara Pasta tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă:
Îndepărtează pielea și oasele macroului și pune carnea într-un blender. Adaugă muștarul, crema de brânză, uleiul de măsline, zeama de lămâie și pasează bine toate ingredientele. Transferă compoziția într-un bol potrivit.
Curăță și taie foarte mărunt ceapa roșie și pătrunjelul. Adaugă-le peste crema de pește și amestecă. Pune din loc în loc puțină pastă de măsline și presară ceapă roșie și pătrunjel.
Este grozavă, ușor de făcut și merge de minune pe pâine prăjită.