Pastai cu carne de porc

de adasev12 in Porc, 4 Dec 2012 | 10356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc,
  • 400 g pastai congelati
  • o ceapa
  • un gogosar mai mic
  • marar verde
  • 200 g rosii in conserva
  • boia, sare, piper
  • o foaie de dafin
  • un catel mai mare de usturoi
  • patrunjel verde
  • smantana pt servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu carne de porc:

Mai intai am pus la fiert o oala cu apa si cand a dat in clocot, am turnat pastaile congelate, am lasat 4-5 minute si am pus inapoi la foc, am fiert cam 20 minute.

Carnea am taiat-o bucatele, am calit-o putin intr-o cratita cu ulei, apoi am adaugat ceapa taiata marunt si gogosarul, am lasat inca vreo 5 minute la foc dulce, am adaugat o jumatate de lingurita de boia, sare si foaia de dafin. Am pus apa cat sa acopere carnea si am lasat la fiert vreo 20 minute, pana a fiert carnea pe jumatate, apoi am transferat si pastaile si mararul maruntit si rosiile pasirate la robot. Am lasat pana au fiert toate. Din cand in cand am mai completat cu apa, ca sa nu scada foarte tare, sa ramana si sos. Spre sfarsit , cam cu 5 minute inainte, se adauga si usturoiul pisat, putin piper si un pic de patrunjel verde. Se serveste cu smantana direct in farfurie

Merge bine cu muratura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole teci cu carne de porc