Pastai la borcan pentru iarna

de ianculubita in Conserve, 17 Iul 2013 | 60929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai
  • sare grunjoasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai la borcan pentru iarna:

Pastaile curatate, spalate, le punem intr-un vas cu apa si sare (3 l apa, 2linguri rase cu sare), pentru 5-10 minute. Le scoatem intr-un vas cu apa rece schimband apa pana se racesc, apoi le impartim in borcane. Umplem borcanele cu apa in care le-am oparit, infiletam capacele si fierbem borcanele 15 minute din momentul cand incepe apa sa clocoteasca. Scoatem borcanele, le infasuram cu o patura iar dupa ce s-au racit de tot le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

Pastaile le puteti taia pe jumatate daca sunt lungi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai la borcan pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

17.07.2013, 21:59

Corinuta 1

17.07.2013, 23:14

Panacris 1

04.07.2015, 19:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza murata