Paste colorate cu telemea la cuptor

de Panacris in Paste, 27 Iul 2012 | 5102 vizualizari

 

Acest fel de mancare se poate consuma la masa de pranz sau cina, cald sau rece dupa preferinta fiecaruia!:)

 

INGREDIENTE

  • paste colorate 300g,
  • unt 50 g,
  • telemea de oi 200 g,
  • branza de burduf 100 g,
  • smanatana 300 ml,
  • oua 3 bucati,
  • pesmet
  • cascaval afumat Delaco 50 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste colorate cu telemea la cuptor:

Pastele se fierb al dente in apa cu putina sare. Se strecoara si se trec rapid sub un jet de apa rece, apoi se amesteca cu smantana, branza de burduf faramitata, telemeaua rasa si ouale, pana se incorporeza toate ingredientele. Amestecul de paste se aseaza intr/o tava termorezistenta, unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Deasuora se rade cascaval afumat de la Delaco. Pastele se pun la copt, in cuptorul preinics cca. 15 minute, la foc mediu, pana se auresc deasupra.

Se servesc calde sau reci, cu adaos de smantana, ptr. cine are voie:D, dupa gustul fiecaruia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste colorate cu telemea la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste Quatro Formaggi, arome si texturi bogate intr-un preparat clasic al bucatariei italiene