Paste cu branza de vaci

de -Licurici- in Paste, 25 Mai 2016 | 5372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste;
  • 300 g branza de vaci;
  • o lingura smantana grasa;
  • 3 oua;
  • 100 g zahar;
  • 2 pliculete zahar vanilinat;
  • esenta de vanilie;
  • o lingurita coaja de lamaie;
  • o lingurita coaja de portocala;
  • 50 g cascaval ras;
  • unt;
  • sare;
  • pesmet.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de vaci:

  1. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj,  cu un praf de sare.
  2. Se amesteca branza cu smantana, ouale, zaharul si esentele, apoi se adauga pastele scurse de apa.
  3. Intr-un vas termorezistent, uns cu unt si tapetat cu pesmet, se pun pastele cu branza, iar, pe deasupra, se rade cascaval.
  4. Se lasa la cuptorul preincalzit, 35-40min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]