Paste cu branza la cuptor

de Cris2711 in Paste, 30 Aug 2013 | 16425 vizualizari

 

de trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr.paste
  • 3 oua
  • 250 gr. smantana
  • 80 gr. parmesan sau cascaval ras
  • 200 gr. branza Philadelphia
  • 200 gr. branza telemea
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Se incalzeste cuptorul la 170°.

Pentru inceput se fierb pastele in apa cu sare si o lingura de ulei.

Cand sunt fierte se strecoara.

Trei linguri de smantana se pune deoparte.

Intre timp se pregateste crema de branza:

Eu am pisat telemeaua cu o furculita ,am adaugat branza Philadelphia,2 oua,smantana,piperul si am amestecat compozitia pana a capatat o consistenta cremoasa.

Am pus pastele, intr-un vas termorezistent, amestecate cu crema de branza.

Apoi am preparat din un ou,parmesan si smantana pusa deoparte, o crema de ornat deasupra,ii formeaza o crusta frumoasa si delicioasa.

Se lasa la cuptor ,la temperatura medie,pana devine aurie.

Se serveste calda,mie imi place si rece.

TIPS-URI

1

crema separata din ou,parmesan si smantana

2

priza de piper

3

nu am pus sare,este suficienta in telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (44)

Cris2711 1

01.09.2013, 13:13

corinutz si mie totasa

diaconta 1

01.09.2013, 16:24

foarte mult imi plac

Cris2711 1

01.09.2013, 16:52

Diuta stiu ca iti plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Serpentelli cu legume si cascaval