Paste cu carne de pui, masline si mazare

de alldaycooking in Paste, 25 Feb 2012 | 5457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste colorate
  • 150 gr piept de pui
  • 1 mana de masline Kalamata
  • 100 gr mazare (congelata)
  • 2 linguri mascarpone sare parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de pui, masline si mazare:

Pastele le-am fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Pieptul de pui l-am taiat fasiute si l-am prajit in foarte putin ulei. Cand carnea a fost rumenita pe ambele parti am adaugat maslinele si mazare. Am lasat sa se caleasca impreuna timp de aprox 5 minute. Inainte de a lua de pe foc am adaugat putina sare si mascarponele. Am amestecat bine sosul format si l-am adaugat la pastele fierte si bine scurse de apa. Am presarat parmezan peste paste in momentul cand le-am pus pe farfurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de pui, masline si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste penne cu sos de mustar