Paste cu cartofi si telemea Delaco

de babi5 in Paste, 4 Aug 2014 | 3530 vizualizari

 

Cel mai rapid mod de a prepara un fel de mancare sunt pastele

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 1 ceapa mica
  • 4 cartofi potriviti ca marime
  • 50 ml ulei
  • sare
  • 1 varf lingurita boia dulce
  • 200 gr telemea Delaco
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cartofi si telemea Delaco:

Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete mici si se pun la fiert cu putina sare. Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare pentru 8 minute, apoi se strecoara. Telemeaua se rade prin razatoarea mica (eu am una speciala pentru branzeturi). Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit, apoi se adauga boiaua. Cartofii se pun peste macaroane impreuna cu ceapa calita, amestecam bine, apoi adaugam telemeaua rasa.

Usor de realizat si foarte bune, pofta sa aveti si sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

Un fel doi usor de realizat si bun

2

Se poate servi si la cina

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cartofi si telemea Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (20)

- Andreea - 1

05.08.2014, 09:36

Panacris 1

13.08.2014, 16:42

Interesant! Paste cu cartofi chiar n-am probat!

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]