Paste cu ciuperci, smantana si piept de curcan

de divainbucatarie in Paste, 26 Noi 2010 | 9266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 200 g ciuperci albe
  • 200 g piept curcan
  • 120 g smantana
  • 50 ml vin alb
  • 150 ml apa
  • sare
  • piper
  • o legatura mica marar
  • 4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci, smantana si piept de curcan:

Punem la fiert apa cu sare şi 2 linguri ulei, iar cand fierbe apa adaugam pastele. Le fierbem conform instructiunilor. Cat timp se fierb pastele pregatim sosul de ciuperci cu smantana si carnea de curcan. Topim untul si calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Turnam vinul, apa si condimentam cu sare si piper.Lasam sa fiarba pana scade putin apa. Adaugam smantana si mararul tocat marunt. Continuam sa fierbem pana scade sosul. Scurgem pastele de apa, punem 2 linguri de ulei, le amestecam putin si apoi punem sosul de smantana cu ciuperci si carne de curcan. Putem servi pastele calde cu parmezan ras.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci, smantana si piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ou, cascaval si Ceva Fin