Paste cu rosii si branza de oaie

de Corinuta in Paste, 20 Iul 2010 | 5568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 250 g rosii cherry
  • 2 catei de usturoi
  • 10 masline negre
  • 400 g paste scoici
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 conserva rosii (400 g)
  • 100 g branza de oaie
  • busuioc proaspat
  • sare de mare
  • piper alb macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu rosii si branza de oaie:

Se cojeste vanata cu un curatitor de legume, apoi se taie in cubulete de 1 cm. Se spala ardeiul, se curata, apoi se taie in felii subtiri.

Se spala rosiile si se taie in doua. Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie fasii. Se scot samburii maslinelor, apoi se taie in feliute.

Se fierb pastele al dente, intr-o cantitate suficienta de apa cu sare.

Intre timp se prajeste vanata intr-o tigaie, in ulei, amestecand continuu.Se adauga ardeiul si se calesc impreuna cateva minute. Se adauga usturoiul, rosiile din conserva, maslinele si busuiocul, se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe pana se ingroasa un pic.

Se sfarama branza de oaie. Se pun rosiile cherry in sos si se incalzesc. Se strecoara pastele si se adauga peste ele sosul. Se presara deasupra branza si putin busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu rosii si branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]