Foarte, foarteee buune aceste paste! Sper sa va placa si voua.
Punem pastele la fiert in apa clocotita cu sare.
Curatam si spalam usturoiul. Doi catei de usturoi ii tocam marunt, iar pe ceilalti ii zdrobim sau ii dam pe razatoarea mica.
Spalam si curatam ciupercile, apoi le taiem cuburi sau felii.
Intr-o tigaie topim untul, apoi punem usturoiul tocat(pe cel zdrobit il punem la final) si il lasam putin la calit.
Adaugam ciupercile si le lasam cateva minute la calit cu usturoiul.
Intr-un bol amestecam faina cu apa si smantana, apoi turnam treptat aceasta compozitie in tigaie(dupa ce ciupercile au scazut).
Amestecam totul pana cand compozitia se ingroasa putin si lasam sa fiarba la foc mic cateva minute.
Adaugam acum usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust. Inchidem focul si adaugam pastele fierte si scurse bine de apa.
Pofta buna!