Paste cu sos de fenicul

de Bunica in Paste, 24 Mar 2014 | 15459 vizualizari

 

Nu ma intrebati de unde am reteta ,ca nu mai stiu,dar de mult mi-am pus in gand sa-l prepar.A iesit un sos fin si gustos!

 

INGREDIENTE

  • Sos de fenicul
  • 1 fenicul potrivit
  • 1/2 lingurita busuioc1 ceapa mare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 ml. vin alb
  • 200 ml. smantana de gatit
  • sare
  • piper
  • 150g. paste
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de fenicul:

Ceapa si feniculul se taie julien si se pun la inabusit in ulei.

Cand au devenit sticloase se adauga vinul si smantana.

Se lasa sa dea cateva clocote(pana se evapora vinul si sosul se ingroase)

Se asezoneaza cu sare,piper si busuioc sau cimbru.

Pastele se pun la fiert in apa cu sare. 

Se servesc calde asezonate cu sosul de fenicul.

Eu le-am pus ca garnitura la creier pane.

Reteta de creier este aici:http://www.bucataras.ro/retete/creier-pane-cu-paste-de-orez-51292.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de fenicul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]