Paste cu sos Roma (alb cu ciuperci)

de Gagarin in Paste, 10 Mar 2014 | 8121 vizualizari

 

O noua reteta rapida dar delicioasa!!! Cremosul sos alb cu ciuperci ne aduce aminte de bucataria italiana.

 

INGREDIENTE

  • pene 350 g
  • ciuperci 220 g
  • ceapa 60 g
  • ulei 40 g
  • vegeta 5 g
  • patrunjel 1/2 leg
  • sos Bechamel 300 g
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos Roma (alb cu ciuperci):

Punem penele la fiert in apa cu sare si putin ulei.

Intre timp calim ceapa maruntita pana devine sticlie(galbuie), dupa care adaugam ciupercile taiate si le calim pana se evapora apa din ele. Se ia de pe foc oala cu ciupercile calite si se adauga patrunjel maruntit si vegeta, se amesteca putin dupa care se adauga sosul Bechamel.

Se pun pastele stoarse in farfurii si peste sosul roma gata preparat. Am pus si un patrunjel de ornament.

 Video:  https://www.youtube.com/watch?v=bY3kGm8bK90

TIPS-URI

1

in loc de Bechamel se poate folosi Gran Cucina (un sos alb gata facut, care se gaseste in comert), eu asa am facut in video.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos Roma (alb cu ciuperci)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]