Paste cu ton

de cristeena20 in Farfalle, 15 Feb 2013 | 21500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet paste (fundite farfale sau spirale fussili)
  • 3 conserve de ton maruntit
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • pasta de rosii (4 linguri)
  • suc de rosii (1/2 pahar)
  • putin ketchup
  • busuioc (sau oegano)
  • parmigiano razuit
  • sare, piper, putin zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

- Fierbem pastele in apa cu sare si ulei  de masline

- Intre timp tocam marunt o ceapa si o calim in ulei de masline, pana devine sticloasa. Adaugam usturoiul pisat si apoi pasta si sucul de rosii. Adaugam tonul din conserv maruntit (putem adauga si uleiul din conserva). Mai adaugam ketchup si condimentam cu sare, piper, putin zahar...si oregano sau busuioc (dupa preferinta). La final adaugam pastele fierte sis curse de apa . 

- Servim cu parmezan ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu ton si maioneza de casa