Paste cu ton

de - Andreea - in Paste, 12 Iun 2015 | 2985 vizualizari

 

Ador pastele...ador tonul ...iar aceasta reteta este una simpla, rapida si delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste
  • 120 g ton in ulei de masline
  • 120 g malsine verzi
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Se pune o tigaie antiaderenta la foc iute. Cand s-a incins punem putin ulei de masline si calim usturoiul curatat pentru cateva minute. Astfel uleiul va lua aroma usturoiului. 

Se adauga masline verzi si se lasa pentru alte cateva minute. 

Tonul il scurgem de uleiul din conserva si il maruntim cu ajutorul unei furculite. 

Il adaugam in tigaia cu masline si lasam la foc potrivit pentru 10 minute . 

Intre timp, punem apa la fiert. Cand aceasta a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se prinda intre ele. 

Fierbem pastele conform instrunctiunilor de pe ambalaj. Cand pastele au fiert le scurgem bine de apa si le adaugam in tigaia cu ton. 

Se adauga sare si piper dupa gust si presaram patrunjel tocat marunt. 

Se servesc calde.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftelute, sos si ciuperci