Paste cu ton si dovlecel

de Lau in Paste, 15 Aug 2017 | 5756 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul retetefeldefel

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 3 catei usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 conserve ton
  • 1 dovlecel potrivit(cca 300 g)
  • 400 g rosii
  • sare si piper
  • busuioc
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si dovlecel:

Punem apa si sare la fiert, intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele, lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj,

Intr-o tigaie, calim usturoiul pisat in uleiul incalzit cca 1 min (avem grija sa nu se arda), apoi adaugam dovlecelul taiat felii subtiri, 1/2 cana apa.

Lasam sa se caleasca pana ce se inmoaie ,dar sa ramana fermi, adaugam tonul, amestecam si lasam 2-3 min, dupa care adaugam rosiile taiate cubulete, busuioc, condimente dupa gust.

Fierbem sosul pana ce devine consistent, adaugam peste pastele scurse de apa si amestecam bine.

Servim cu cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]