Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar

de Bucataras in Vegan / Raw vegan, 19 Mar 2021 | 4316 vizualizari

 

Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar, o reteta vegana, quick&easy si plina de proteine.  Daca renuntati la sosul pesto, reteta se transforma in una de post, numai buna pentru aceasta perioada. 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet 250 g spaghetti de konjac
  • 1 cutie 300 g tofu
  • 3-4 rosii uscate, in ulei
  • 2-3 lg mazare
  • 1 lingurita sos pesto
  • 1 lg ulei de masline
  • Pt tofu crispy:
  • Amidon de porumb
  • Boia de ardei dulce
  • Chimen
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar:

Scurge bine tofu de zeama, apoi taie-l in bucati potrivite. 
Pregateste amestecul de amidon, boia si chimen, da bucatile de tofu prin acest amestec.

Incinge tigaia gratar, unge-o cu putin ulei de masline si aranjeaza bucatile de tofu in tigaie. Intoarce pe toate partile bucatile de tofu, pana se rumenesc frumos si devin usor crispy.

Gateste mazarea separat intr-o tigaie mica, de o persoana: adauga un strop de ulei de masline, un strop de apa calda si foarte putina sare. 

Pune o alta tigaie pe foc, in care sa incapa toate ingredientele si unge-o cu 1 lg ulei de masline. Adauga pastele de konjac direct din punga, caci acestea nu au nevoie de preparare inainte, sare, sosul pesto si omogenizeaza pana pastele prind putina culoare. Adauga mazarea, rosiile uscate taiate (cu tot cu uleiul de masline in care au fost conservate) si la final tofu crispy. 

Enjoy!

TIPS-URI

1

daca vrei un preparat de post, inlocuieste sosul pesto cu un altul, de exemplu de rosii;

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii uscate pentru iarna