Paste la cuptor

de angyb in Paste, 29 Mar 2012 | 19011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de paste (eu am pus trei tipuri ca aveam mai multe pungi incepute si aveu acelasi timp de fierbere)
  • 300g carne macinata
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1 pahar de vin
  • 300 ml pasta de rosii
  • 1 pahar de apa
  • sare si piper
  • busuioc
  • parmezan
  • mozzarela
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Pentru inceput pregatim sosul. Puneti la fript ceapa si gogosarul taiate marunt, apoi adaugati carnea tocata. Cand carnea si-a schimbat culoarea adaugati paharul de vin si lasati la foc mic pana cand acesta se evapora, dupa care adaugati pasta de rosii si paharul de apa si lasati la foc mic aproximativ o ora. Condimentati dupa gust cu sare piper si busuioc.

Cand sosul este aproape gata puneti la fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet . Adaugati-le la sosul obtinut.

Intr-o tava de cuptor unsa cu ulei puneti jumatate din cantitatea de paste peste care presarati cam un pumn de parmezan ras, apoi restul de paste. Presarati din nou parmezan si mozzarella taiata cubulete (Nu am scris cantitatile de parmezan si mozzarella pentru ca nu am cantarit )

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]