Paste la cuptor

de rodicamaria in Paste, 28 Sep 2013 | 4384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 g taitei chinezesti
  • 1 ou
  • 1 lingurita marar tocat
  • 1 lingurita ardei kapia de la borcan
  • 50 g cascaval ras
  • unt
  • un praf piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Taiteii se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.Se lasa sa se raceasca,apoi se amesteca cu oul(batut cu furculita),ardeiul kapia,mararul si cascavalul ras.Se potriveste gustul de sare si piper.

Se unge cu unt un vas termorezistent si se toarna compozitia.

Se da la cuptor pana cand taiteii de deasupra se usuca si se rumnesc.

Se lasa la racit si se portioneaza.

 

TIPS-URI

1

se pot aduga si cubulete de sunca presata sau felii de carnati.

2

se poate prepara si cu spaghete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sunca si branza la cuptor