Paste la cuptor

de rodicamaria in Paste, 28 Sep 2013 | 4338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 g taitei chinezesti
  • 1 ou
  • 1 lingurita marar tocat
  • 1 lingurita ardei kapia de la borcan
  • 50 g cascaval ras
  • unt
  • un praf piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Taiteii se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.Se lasa sa se raceasca,apoi se amesteca cu oul(batut cu furculita),ardeiul kapia,mararul si cascavalul ras.Se potriveste gustul de sare si piper.

Se unge cu unt un vas termorezistent si se toarna compozitia.

Se da la cuptor pana cand taiteii de deasupra se usuca si se rumnesc.

Se lasa la racit si se portioneaza.

 

TIPS-URI

1

se pot aduga si cubulete de sunca presata sau felii de carnati.

2

se poate prepara si cu spaghete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor