Paste sufleu

de rena in Paste, 15 Iun 2014 | 60248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete de paste linguini
  • 10 feli de salam sau bacon
  • 500gr.frisca lichida neindulcita
  • 250gr.branza gouda rasa
  • 250gr.branza emmental rasa
  • 100gr.unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste sufleu:

Punem pastele la fiert in apa cu sare,apoi le clatim cu apa rece si le punem intr-o tava unsa cu unt.

Taiem cubulete mici salam sau bacon, adaugam pe deasupra pastelor,frisca lichida,si un sfert din branza rasa,sare si amestecam pastele.

Pe deasupra pastelor adaugam toata branza rasa in asa fel sa se acopere toata tava.

Bagam la cuptor pana se rumeneste branza.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste sufleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase și aromate - Rețeta simplă de casă

ieri la 08:56

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 07.01 la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Placinta napoletana