Paste umplute

de Lau in Paste, 22 Feb 2019 | 4163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paccheri
  • 700 g carne tocata de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cana supa de pui
  • 1/2 conserva rosii in suc
  • 3 linguri sos arrabiata
  • sare
  • piper
  • 1 varf cutit nucsoara
  • busuioc
  • 150 g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste umplute:

Pastele le fierbem in apa cu sare 5 min, sa fie al dente. Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece, le scoatem pe un servet de bucatarie si le tamponam pentru a elimina surplusul de apa.

Intr-un ceaun, oala, calim ceapa cu morcovul dat prin razatoare, adaugam carnea tocata si calim pana ce isi schimba culoarea, adaugam vinul si lasam sa se caleasca pana ce se evapora.

Adaugam rosiile cu sucul, supa de pui, sosul arrabiata, potrivim cu condimente si lasam sa fiarba la foc mic pana ce carnea este fiarta, cca 30-40  min.

Tapetam tava cu hartie de copt adaugam 2-3 linguri sos si umplem pastele cu sos (este mai simplu sa punem sosul intr-un sac de poche sau punga simpla, eu am folosit lingurita si mi-a luat ceva timp:)

Daca ne ramane sos, adaugam peste paste si cascavalul dat prin razatoare.

Dam tava la cuptorul incalzit cca 15 min pana ce se topeste cascavalul si se rumeneste putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza