Pastrama de oaie cu ceapa si ardei

de Panacris in Oaie, 14 Feb 2012 | 12348 vizualizari

 

Daca tot e frig, sa mancam bine!!!

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie 500 g.
  • ceapa galbena 4 bucati
  • ardei colorat 2 bucati
  • ulei de masline 50 ml.
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie cu ceapa si ardei:

Ceapa si ardeii se curata si taie marunt. Se calesc in putina apa si ulei. pastrama se curata de grasime si pielite, se taie bucati si se adauga la amestecul de ardei si ceapa. Se transfera in oala minune, Kukta, se asezoneaza de piper, nu se adauga sare deoarece pastrama deobicei e destul de sarata. Se fierbe la foc potrivit cca. 1 ora de cand a inceput sa "fluiere" oala minune. Se serveste fierbinte cu paine proaspata sau cu mamaliga fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie cu ceapa si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]