Pastrama de oaie la gratar

de liana_geicu in Oaie, 21 Noi 2009 | 25133 vizualizari

 

un gratar de toamna tocmai bun de savurat alaturi de cei dragi....

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie
  • mujdei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie la gratar:

Pastrama se subtiaza si se pune pe gratar (noi am pus-o si la desarat putin) dupa ce in prealabil a fost condimentata.

Se serveste calda cu mamaliga si cu un pahar de vin rosu!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

liana_geicu 1

22.11.2009, 23:46

noi nu am afumat-o, era deja pregatita, dar am mai adaugat niste condimente!

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 06:45

tare buna

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]