Pastrama de peste

de liana_geicu in Peste, 28 Noi 2009 | 21517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste Novac (5 kg)
  • sare, piper
  • condimente pentru peste
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de peste:

Pestele se sareaza, se condimenteaza si se lasa in saramura 2-3 zile. Apoi se da la uscat 2-3 zile.

Cand este bine zvantat se pune pe gratar si se serveste cu mujdei si vin rosu de buturuga. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste dupa preferinta cu mamaliga sau paine calda facuta in cuptorul de lut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Teo 1

29.11.2009, 19:53

e atat de vie imaginea!o pastrama pe cinste...as manca in fiecare in fiecare zi;daca ma uit bine si gratarul e ultimul model,de unde ziceai ,ca l-ai cumparat?

liana_geicu 1

02.12.2009, 18:30

si eu as manca in fiecare zi, Teo! chiar nu mai mancasem de muult pastrama de peste si a fost foarte buna! Gratarul l-am cumparat din DEDEMAN (80 RON)

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]