Pastrama de vitel

de _Alina_ in Vita, 23 Oct 2013 | 13903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschi de vitel (curatat de pielita)
  • 1 lg zahar brun pudra
  • 1/2 lgt piper cayenne
  • 1/2 lgt piper negru
  • 1 lgt sare
  • 1 lgt boia dulce
  • 1/2 lgt ienibahar macinat
  • 40 g usturoi (1/2 catel de usturoi)
  • .............
  • 500 ml bere bruna
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de vitel:

1. Preparam un amestec din ingredientele uscate.
2. Muschiul de vitel curatat de pielite il intepam din loc in loc cu cutitul apoi il invelim in condimente. Il punem intr-un vas, il acoperim cu folie alimentara si il bagam in frigider pentru 24 ore.

3. Punem muschiuletul pe un gratar intr-o tava, turnam berea si punem deasupra un "capac" din hartie de copt.

4. Introducem in cuptorul preincalzit la 180-190°C pentru 2-3 ore. 
5. Dupa ce s-a gatit il lasam la racit la temperatura camerei, apoi il putem depozita daca mai avem ce :)) in frigider. 

 Nota!
 Pentru a-i da o forma frumoasa puteti sa il legati cu ata alimentara inainte de a-l baga in cuptor.
 Daca aveti afumatoare, il puteti afuma.
 Puteti folosi si alt tip de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

23.10.2013, 17:08

tare bun

MIUTA 1

23.10.2013, 21:48

Cred ca e super,super bun

diana_k 1

24.10.2013, 08:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Beef Wellington cu galbiori de padure