Pastrav cu mamaliguta

de Bya Ralu in Pastrav, 5 Dec 2011 | 11567 vizualizari

 

este o reteta usor de preparat si foarte gustoasa!sa o incercati

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi eviscerati
  • 4 felii de unt
  • 4 felii de lamaie
  • rosii in bulion
  • rozmarin
  • condimente pentru peste
  • vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu mamaliguta:

Se spala pestele, se usuca cu un servet de hartie, se condimenteaza cu rozmarin si condimentele de peste. Se umple cu o felie de unt si cu rosii in bulion si 1 felie de lamaie. Se orneaza cu alta felie de unt si o felie de lamaie. Se pune in folie de aluminiu si se pune la cuptor. Daca doriti sa fie mai crocant, cu 10 minute inainte sa fie gata il scoateti din folie si il puneti iar la cuptor!

Se prepara mamaliguta si un mujdei de usturoi cine prefera! Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav in sos de rosii cu vin alb