Pastrav cu smantana

de elucubratiiculinare in Pastrav, 6 Mai 2018 | 4685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi potriviti
  • 4 linguri faina
  • 1 buc ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • 200 ml smantana
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu smantana:

Curatam pestele, se spala in mai multe ape si se sterge cu un prosop de bucatarie (de hartie- trebuie sa absorbim apa). Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in ulei incins pe ambele parti. Se scoate si se pastreaza la cald.
Se caleste ceapa tocata marunt in unt, se adauga smantana amestecata cu o lingura faina si 200 ml apa. Adaugam usturoiul pisat, condimentam sosul cu sare si piper. Se pune pastravul in sos si se mai lasa sa dea cateva clocote. Adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si amestecam usor.
Servim fierbinte cu garnitura de broccoli sau cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar