Pastrav cu sos de menta si patrunjel

de adnia in Pastrav, 17 Feb 2013 | 4562 vizualizari

 

Dragii mei, se pare ca in ultima vreme m-am setat pe o alimentatie sanatoasa si pe o dieta fara grasimi. Deci, ce se prepara foarte repede, este sanatos, gustos si aratos? Pestele, desigur...si cum eu traiesc la munte, nu puteam sa aleg altceva decat excelentul pastrav! De data aceasta, l-am pregatit rapid la cuptor si am obtinut o fantastica reteta demna de o masa regeasca, dar si fara grasimi...numai buna pt. toti cei care tin dieta:)

 

INGREDIENTE

  • Si pt. ca vorba lunga nu e buna, iata reteta:
  • 4 pastravi decongelati
  • 1 mana menta proaspata
  • 1 legaturica patrunjel proaspat
  • 1 lamaie
  • cateva felii lamaie si frunze de menta pt. decor
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu sos de menta si patrunjel:

 

Se usuca pestele cu un prosop absorbant, se sareaza si se pipereaza. Se prepara apoi sosul: punem in blender verdeturile, impreuna cu putina sare, zeama de la 1 lamaie si uleiul de masline. Blenduim bine pt. cateva minute, pana obtinem o pasta frumos colorata si parfumata.
Pastravul se "imbraca" usor cu sosul de mai sus si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. se da la cuptor pt. cca 15 min. la 180 grade Celsius.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu sos de menta si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]