Pastrav la cuptor cu sos de usturoi

de adnia in Pastrav, 24 Ian 2013 | 12891 vizualizari

 

Am intrat in criza de timp...si apoi intru in alta...si tot asa.
Deci, e timpul mancarurilor extrem de rapide si cu efort putin, dar si gustos, nu?

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 2 lamai
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 iaurt cremos mic
  • sare, piper
  • cateva frunzulite de busuioc si menta
  • patrunjel tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu sos de usturoi:

Asadar, am decongelat 2 pastravi, pe care i-am sarat, piperat si stropit cu zeama de lamaie si i-am asezat pe gratarul cuptorului, cu o tava plina cu apa dedesubt. Am dat la foc mic, lasand pastravul sa se gateasca lent.

Cat timp pestele s-a copt incet in cuptor, am pregatit sosul: am strivit 3 catei de usturoi, am frecat bine cu sare si 1 lingurita ulei de masline, am adaugat un iaurt cremos, cateva frunzulite de busuioc, menta si patrunjel. Am servit pestele cu acest sos si decor de lamaie.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Păstrăv cu arome mediteraneene