Pastrav la gratar

de MyFancyCake in Pastrav, 26 Sep 2011 | 7215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pastrav proaspat grecesc si pastrav somonat
  • Pentru saramura:
  • usturoi,
  • cimbru,
  • vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar:

Condimentam pestele numai cu sare si piper pentu a ne bucura de aroma saramurii.

Pentru saramura am pus la fiert o cana cu apa cu  o lingurita rasa de vegeta si piper. In momentul in care fierbe adaugam o jumatate de lingurita de cimbru. Amestecul fierbinte il turnam peste 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu sare.

Servim cu mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]