Păstrăv prăjit

de elucubratiiculinare in Pastrav, 1 Mai 2013 | 4239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 păstrăvi,
  • sare,piper,
  • 8 linguri făină,
  • ulei pentru prăjit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv prăjit:

Păstrăvii se curăță, se spală bine apoi se zvântă cu un prosop de bucătărie.
Se condimentează cu sare și piper.
Se presară făină, câte o lingură pe fiecare parte, deci 2 linguri la fiecare pește.
Se scutură să cadă excesul de făină.
Se prăjesc în ulei încins.
Vă recomand să cumpărați păstrăvii mai mici, ca să vă încapă în tigaie. Dacă nu vă încap în tigaia preferată, fie se înlătură capul, fie folosiți o tavă.
Servim cu cartofi prăjiți (mă gândisem eu la cartofi natur, dar dacă e prăjeală, să fie până la capăt) și celebrul mujdei (fie cu dres cu smântână, fie cu maioneză).
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv prăjit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar