Păstrăv prăjit

de elucubratiiculinare in Pastrav, 1 Mai 2013 | 4148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 păstrăvi,
  • sare,piper,
  • 8 linguri făină,
  • ulei pentru prăjit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv prăjit:

Păstrăvii se curăță, se spală bine apoi se zvântă cu un prosop de bucătărie.
Se condimentează cu sare și piper.
Se presară făină, câte o lingură pe fiecare parte, deci 2 linguri la fiecare pește.
Se scutură să cadă excesul de făină.
Se prăjesc în ulei încins.
Vă recomand să cumpărați păstrăvii mai mici, ca să vă încapă în tigaie. Dacă nu vă încap în tigaia preferată, fie se înlătură capul, fie folosiți o tavă.
Servim cu cartofi prăjiți (mă gândisem eu la cartofi natur, dar dacă e prăjeală, să fie până la capăt) și celebrul mujdei (fie cu dres cu smântână, fie cu maioneză).
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv prăjit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fileu de pastrav somonat cu garnitura de sfecla, mazare si chipsuri de pastarnac