Pataniscas de bachalau (turtite de cod)

de cristeena20 in Peste, 31 Oct 2012 | 4263 vizualizari

 

E o gustare sau un aperitiv foarte bun din peste cod.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cod
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • 100 gr coriandru
  • 50 gr faina
  • 4 oua
  • ulei
  • 1 lta ferment
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pataniscas de bachalau (turtite de cod):

1. Fierbem codul. il curatam de oase si piele  si se desface marunt (se zdrentuieste).Pastram apa de las peste.

2. se toaca ff fin ceapa si se inabusa la foc moderat cu ulei de masline. Adaugam usturoiul pisat. Adaugam codul bachalau si coriandrul.

3. Amestecam ouale cu faina , fermentul si amestecam pana obtinem o crema fina, fara granule de faina. Daca e nevoie  mai adaugam din apa de pe peste. Amestecam cu compozitia de peste si potrivim de sare, piper.

4. Incingem ulei in tigaie si cu ajutorul unei linguri de supa facem turtite care se prajesc in ulei. Se scot pe prosop de hartie absorbant. Se serveste cu sos se usturoi dupa preferinta. Noi am mancat alaturi de salata de fasole uscata cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pataniscas de bachalau (turtite de cod)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]