Pate de ficat - de casa

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2010 | 11928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat - de casa:

Ficatul (vitel, porc , pui, curcan)se spala bine si se portioneaza.Ouale se pun la fiert.
Legumele se spala se sterg si se feliaza subtire apoi se calesc in doua linguri cu ulei. Cand s-au inmuiat se adauga ficatul si se prajeste bine in apa care o lasa, fara a mai adauga alta.

Cand este gata lasam sa se raceasca apoi dam ficatul prin masina de tocat impreuna cu ouale fierte si curatate.Punem sare si piper si patrunjelul verde tocat marunt. Amestecam bine si punem pasta obtinuta intr-un bol. Ornam dupa preferinta.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat - de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive pentru copii adunate de la lume