Pate de ficat de pasare

de Sim0na in Ficat, 8 Aug 2012 | 8725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 550 g ficat de pasare
  • 2 foi de dafin
  • ½ lingurita cimbru
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 170 g unt + 30 ptr topit
  • lapte cat sa acopere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat de pasare:

Ficatul se spala bine-bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert in lapte, impreuna cu foile de dafin si cimbru, pentru 40 minute. Am adaugat si cateii de usturoi striviti cu lama cutitului, si am mai lasat sa fiarba 10 minute.

Am lasat ficatul l-a racit, apoi l-am pus in blander impreuna cu 170 g unt. Am potrivit de sare si piper si am mixat pana s-a facut ca o pasta. Am pus pasta in 2 caserole cu capac, iar deasupra am turnat unt topit si racit.

Am dat la frigider si am papat cu mare pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Sim0na 1

13.08.2012, 09:44

Violeta, ti-o recomand cu drag

alexandra82 1

16.08.2012, 11:06

se poate si congela?

Sim0na 1

18.08.2012, 11:12

N-am incercat, dar... cred ca merge.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de casa