Pate de ficat de pui

de Irina in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2009 | 11416 vizualizari

 

O reteta delicioasa, potrivita si celor mici, dar si celor mari.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 3 cepe mici
  • 100 g unt
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingura suc de mere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat de pui:

Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana se inmoaie. Se adauga ficateii, mararul, condimentele si in final sucul de mar. Cand ficateii s-au patruns bine se iau de pe foc si se lasa la racit. Se mixeaza apoi pentru a obtine un amestec foarte fin. Se serveste cu felii de paine prajita, castraveciori, rosii, dupa bunul plac al fiecaruia.

Pentru copii am facut diferite forme din paine prajita si apoi le-am uns cu pate, pentru a fi mai atragatoare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Irina 1

28.09.2009, 19:44

Cristinne, la fel ne facea si noua mama cand eram mici si era foarte bun, intr-adevar.

Bunica 1

16.10.2009, 15:57

Bun , bun ! L-am facut si eu , dar in loc de suc de mere am pus suc de portocale. A iesit deli.....cios !

CookieMonster 1

26.03.2013, 16:30

este absolut incantator!! si eu fac destul de des pateu in casa, foarte bun si sanatos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute