Pateu din ficat de pui

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2011 | 5409 vizualizari

 

Simplu si mult mai bun decat cel din magazin. .....Cel mai bun!

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de pui
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov mic
  • 2 lg ulei de masline
  • sare, piper
  • 100g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu din ficat de pui:

Ficateii se pun la fiert in apa cu sare timp de 10 dupa care se scurg.

Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoarea mica si se calesc in uleiul de masline. Se adauga putina apa si se lasa sa se inmoaie legumele dupa care se lasa la racit.

Ficateii se dau prin masina de tocat (sau la robot) impreuna cu legumele.

Separat se freaca untul spuma dupa care se amesteca cu ficatul. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se serveste cu paine prajita sau nu, cu rosii, masline, ceapa verde, cu ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covridog pentru mic dejun